Workshop Teambuilding

Het lijkt zo makkelijk, je zet een groep talentvolle mensen bij elkaar en je bent klaar. Helaas, teams hebben zorg en aandacht nodig, het zijn net planten. Maar hoe zorg je voor een fijne groepsdynamiek vol individuen die gezien worden en volledig in hun kracht staan?

Praktisch werken aan je team
Met ervaringsgerichte en commica eve oefeningen gaan we aan de slag met jullie team. Op een laagdrempelige, speelse manier kijken we naar de groepsdynamiek. Hoe zorg je voor verbinding onderling? Hoe zet je ieders kwaliteiten optimaal in?

Een goed team is het halve werk
Wij geloven in de kracht van samen, dus werken in een team kent veel voordelen. Maar werkt het ook in de huidige dynamiek? Voelt iedereen zich gezien en gewaardeerd of lekt er veel energie weg naar andere randzaken? Met het proactief aanpakken van al deze facetten loopt jullie team de deur uit met een actieplan en voldoende inspiratie om het team succesvol te maken en te houden.

Mogen wij jullie helpen het optimale uit je team te halen? Een (mid)dag vol verbinding te realiseren? Bel of mail ons om te horen wat we met jou organisatie kunnen bereiken.

Workshop Stresspreventie

Iedereen heeft het maar niemand wil het hebben: stress! Maar stress is niet alleen negatief, stress zet ook aan tot concentratie en actie. Hoe ga je om met stress en hoe zorg je dat je de positieve kanten van stress leert omarmen, zonder je te laten meesleuren door de negatieve kant?

Train je stress
Nee, na deze training is je team niet voorgoed verlost van stress. Wat dan wel? We leren hoe je blijvende veranderingen kan aanbrengen en vasthouden op het gebied van stressmanagement. Met actieve en ervaringsgerichte werkvormen gaan we voorbij het passieve kijken naar en praten over stresssituaties. We gaan aan de slag!

Omgaan is beter dan genezen
In onze moderne wereld is stress niet meer weg te denken. Het goede nieuws? Dat hoeft ook niet!
Leren omgaan met stress is nuttiger dan je verzetten tegen het onvermijdelijke.
Hoe ontsnap je aan de werkdruk? Hoe laat je je focus los en voorkom je een hoge bloeddruk en andere nare stress gerelateerde klachten?Op zoek naar een effectieve training stresspreventie? Geen paniek, wij helpen je verder.

Wil jij een sterk team dat opgewassen is tegen stress en weet hoe je overspannenheid en angst kan voorkomen?

Bel of mail ons, dan kijken we mee naar de maatwerkoplossing voor jouw organisatie en/of team.