Workshops & Projecten

Beeldend

Beeldende workshops

Stempels maken

Striptekenen

Handlettering

POPart

Een leuke afsluiting voor groep 8? Of wil je met je groep een leuke middag een mooie selfie maken. Tijdens de POPart workshop ga je gedurende 1,5 a 2 uur bezig en maak je er echt een mooi, vrolijk kunstwerk van!


 

Zeepgieten
We gaan aan de slag met vloeibare gietzeep, kleurstof, geuren en er is een keuze uit heel veel leuke vormpjes. Als de zelfgemaakte zeepjes moeten uitharden, gaan de kinderen een mooi zakje versieren en etiketje maken. 

De kinderen maken ongeveer 10 verschillende zeepjes en versieren ze met glitters en oogjes om ze vervolgens in eigen verpakking mee te naar huis  
In plaats van een zakje als verpakking, kun je ook kiezen voor een klein doosje die je nog mooi kunt versieren (meerprijs).

Workshop maat
Staat de gewenste workshop er niet tussen?
Wij maken ook workshops op maat en werken met vele andere organisaties samen om uw gewenste workshop te kunnen realiseren. 

Beeldende projecten

Kids Atelier
Tijdens de kids atelier lessen wordt de focus gelegd op kunstzinnige technieken waaronder bijvoorbeeld; tekenen, schilderen, stempels maken, collage of boetseren. 

Tijdens het creatieve proces ligt het accent op concentratie, stimulatie van de fantasie van het kind en de individualiteit van elk kind.

Aantal lessen: 10-40
Duur: 45-90 minuten
Doelgroep: groep 1 t/m 8
Locatie: Op school of bij Elzer Educatie