Zangcursus Drachten

Zangcursussen

Elzer educatie is een specialist op het gebied van zangles en zangcursussen. Wij hebben een breed aanbod en hebben verschillende docenten die achtergronden hebben in EVT, CVT,UVS en andere zangmethoden. Naast technisch en didactische kennis zijn onze docenten ook allemaal werkzaam als uitvoerende artiesten, waardoor zij ook cursisten verder kunnen helpen als het gaat om podiumpresentatie, interpretatie, en muzikaliteit.

Wil je graag je horizon verbreden of juist aan een specifiek onderdeel van het zingen werken, dan is wellicht een korte zangcursus een goede optie voor jou. Wij bieden algemene maar ook verdiepende cursussen aan in Drachten. Veel cursisten uit Friesland en zelfs Groningen en Drenthe gingen u voor in ons cursusaanbod.

Zingen in vogelvlucht
In deze cursus komen vele aspecten van het zingen aanbod. Waar moet je allemaal aan denken, wat heb je allemaal nodig om te zingen. Deze cursus is een oriënterende cursus waar laagdrempelig kennis gemaakt kan worden met het zingen.

Aantal: 5 groepslessen
Duur: 60 minuten
Groepsgrootte: min. 4, max. 8 personen
Docent: Carla
Lesdag: in overleg
Lestijd: 
in overleg
Start: 1 september 2020
Kosten: €75,- p.p.

Zangtechniek basis I
Deze cursus is voor mensen die van zingen houden en graag technisch beter willen leren zingen. In deze cursus gaan wij van de basisprincipes uit van het zingen. Theorie wordt gekoppeld aan praktijk. Tijdens de periode van de cursus is er veel oefenmateriaal beschikbaar voor cursisten om mee te oefenen.

Cursusdag: Dinsdag 20.00-21.30 uur
Start: 1 september 2020

Cursusdag: Zaterdag 10.00-11.30 uur
Start: 9 januari 2021

Zangtechniek basis II
Deze cursus is het vervolg op basis I. Er wordt meer met elkaar geoefend en er is meer aandacht voor analyse.

Cursusdag: Dinsdag  20.00-21.30 uur
Start: 9 februari 2021


Aantal: 10 groepslessen
Duur: 90 minuten
Groepsgrootte: min 6, max 12
Docent: Rodney 
Kosten: €200 (incl. lesmateriaal)

Zangtechniek gevorderd
Deze cursus is voor de gevorderde zanger die graag technisch beter willen leren zingen. De cursus is een verdieping op het zingen. Er wordt gewerkt aan verschillende klankkenmerken, het verdiepen en oefenen van stemkarakters speech, belting, whisper en classical en er wordt kennisgemaakt van het zingen met effecten. Er is veel oefenmateriaal beschikbaar voor cursisten om mee te oefenen.

Aantal: 10 groepslessen
Duur: 90 minuten
Groepsgrootte: min 6, max 12
Docent: Rodney
Lesdag: in overleg
Lestijd: 
in overleg
Start: 1 september 2020
Kosten: €200 (incl lesmateriaal)

Zangtechniek oefengroep
In deze cursus ga je (evt. naast je reguliere lessen) in groepsverband oefenen met de zangtechniek onder begeleiding van een geschoolde zangdocent.Deze cursus is dus puur praktijkgericht, waardoor je pas mee kunt doen als je óf reguliere zanglessen bij Elzer volgt, of één of meerdere zangtechniek cursussen bij Elzer hebt gevolgd.

Aantal: 10 groepslessen
Duur: 60-90 minuten
Groepsgrootte: min 4, max 8
Docent: Rodney, Dominique 
Lesdag: in overleg
Lestijd: 
in overleg
Start: 1 september 2020
Kosten: €200,-

Samenzang
Niets is leuker dan samenzingen. Maar waarom klinkt het samenzingen bij de één mooier als bij de ander? Waar let je allemaal op bij het samenzingen? Hoe maak je je eigen koortjes? In deze cursus komen verschillende aspecten van het samenzingen aanbod onder begeleiding van een geschoolde zangcoach met een specialisatie in samenzang.Aantal: 10 groepslessen

Duur: 60-75 minuten
Groepsgrootte: min. 3, max. 9
Docent: Carla, Dominique 
Lesdag: Woensdag
Lestijd: 
in overleg
Start: November 2020
Kosten: €150,-

Song & Dance
Ben jij ook helemaal weg van zingen en dansen? Ben jij onder de indruk van artiesten als Beyoncé, Madonna en Tina Turner? Heb je al ervaring in één van beide disciplines maar wil je je horizon verbreden? Wellicht is de cursus Song & Dance dan iets voor jou.

Aantal: 10 groepslessen
Duur: 90-120 minuten
Groepsgrootte: min. 6, max. 12
Docent: Amber & Dominique
Lesdag: Woensdag
Lestijd: 
in overleg
Start: November 2020
Kosten: €150,-

Songwriting camp
Wil jij ook met een leuke gemotiveerde groep muzikanten en zangeressen op songwritingcamp, waar vooral het creëren van muziek op de planning staat? Laat je inspireren door elkaar en door de omgeving.

Datum: 1e week zomervakantie
Locatie: ?
Aantal: 5 dagen
Leeftijd: Vanaf 18 jaar
Kosten: ?