Basgitaarles Drachten & Leeuwarden

Basgitaarles

Basgitaarles in Drachten en Leeuwarden

Leer basgitaar spelen!

De basgitaar is samen met de drums de ritmesectie van een band. Je bent als bassist samen met de drummer hét fundament van de band, de lekkere zware grondlaag die niet gemist kan worden. Dit instrument komt in veel muziekgenres voor waaronder funk, soul, jazz, pop en rock.

  • Wil jij ook groovy en funky leren bassen?
  • Welke muziekstijl wil je leren? Blues? Pop? Rock?
  • Heb je ambities in de richting van een podium of een band?
  •  

Wanneer je bij Elzer Educatie basgitaarles neemt, staan jouw wensen en ideeën over basgitaarles centraal. Graag helpen we je een goede muzikant te worden!

Schrijf je in!

Lesdag

Lestijd

Docent

Locatie

Maandag

14.30-22.00

Julian

Drachten

Dinsdag

14.30-22.00

Julian

Drachten

Dinsdag

15.00-22.00

David

Leeuwarden

Woensdag:

14.30-22.00

Julian

Drachten

Donderdag:

14.30-22.00

Julian

Drachten

Wat wil je doen?

Er zijn verschillende manieren om de basgitaar te bespelen; tokkelen, slappen en plukken met de duim of met een plectrum. Nooit saai dus!
Tijdens de basgitaarlessen in Drachten en Leeuwarden ga je met je docent leerdoelen opstellen. De docent zal naast de basis; akkoordsymbolen leren begrijpen, strak spelen van ritme en groove en basgitaartechnieken jouw persoonlijke wensen behandelen in de baslessen.

Podium

Alles wat je geleerd hebt kun je bij Elzer Educatie ook in de praktijk brengen. Wij organiseren een aantal keer per jaar voorspeelmomenten waar je of met je docent of met andere cursisten samen kunt optreden.

Bandcoaching

Naast het volgen van basgitaarlessen in Drachten of Leeuwarden is het ook mogelijk om je in te schrijven voor bandcoaching. Je kunt al vanaf basisniveau leren samenspelen onder begeleiding van een enthousiaste en ervaren bandcoach. Tijdens de basgitaarlessen kun je dan ook naast het leren en oefenen van je lesmateriaal werken aan het repertoire van de band.

Ja, ik wil een proefles basgitaar!

Wil jij basgitaarles van de beste docenten van Friesland? Schrijf je dan nu in voor een proefles. Dan kunnen we samen kijken of wij je talenten kunnen uitbouwen.