Dansles

Dansen op een podium!

Wil jij leren dansen? En dat in verschillende stijlen en technieken, in de artistieke vorm van dans? Dan ben je bij Elzer Educatie op de juiste plek. Wij leiden je graag op in de wereld van de dans. En daarbij ligt onze focus op het showaspect van dansen. Wij houden ons bezig met showballet en musicals. Bij ons word je een echte stageperformer!

 

 

Schrijf je in!

Lesdag

Lestijd

Groep

Jaarprijs

Docent

Locatie

Vrijdag

15.00-15.30

Kleuterdans

€137,50

Jermo

Drachten

Vrijdag

15.30-16.1

Dansmix 7-9 jr

€112,50

Jermo

Drachten

Vrijdag

16.15-17.00

Dansmix 10-12 jr

€112,50

Jermo

Drachten

Vrijdag

17.00-17.45

Dansmix 13-21 jr

€112,50

Jermo

Drachten

Vrijdag

18.15-19.15

Dansmodules 13-20

€360

Jermo

Drachten

Vrijdag

19.15-20.15

Dansmodules 21+

€435,60

Jermo

Drachten

Leeftijdsgroepen kids

Bij Elzer Educatie werken we met leeftijdsgroepen. Deze bestaan uit de categorie 3-5 jaar, 6-9 jaar en 10-12 jaar. Zo kunnen wij onze technieken en de daarbij horende vaardigheden specifiek toepassen op de leeftijden. Wij kijken naar de mogelijkheden die passen bij de kinderen uit deze groepen. Zo werken we altijd op het niveau dat past bij het kind.

Jongeren en volwassenen

Altijd al willen dansen? Kom dansen bij Elzer Educatie, ook wanneer je nog nooit hebt gedanst. Wij leren je de kneepjes van het dansvak. We staan stil bij verschillende technieken en stijlen. Zo werken wij steeds in blokken van 6 weken aan de volgende dansstijlen: Jazz, Latin, Modern, Afro-fusion, Improvisatie en Popshow. En….we hebben bovenal veel plezier met elkaar!

Performance in stijl

Wat is er mooier dan je uitleven in een uitbundige dans. Wij bij Elzer Educatie snappen dat heel goed. Is dansen je talent? Wil jij jouw kennis over en ervaring met dansen uitbreiden? Naast de focus op de technische aspecten van dansen en de verschillende stijlen en technieken die daarbij horen, ligt bij ons de nadruk ook op de performance op zich. Bij ons is de aankleding tijdens het dansen minstens zo belangrijk. Graag werken we met grote kostuums, aansprekende kledij en fantastische verentooien. 

Gericht op performance

Weet je wat zo leuk is aan lesnemen bij Elzer Educatie? Bij Elzer Educatie combineren we dansen heel gemakkelijk met zingen. Onze opleiding is performance- en musicalgericht. We helpen onze leerlingen graag bij het inzetten van al hun talenten. Waar mogelijk, combineren we zang, dans, performance en instrumentalisten. Specifiek voor geïnteresseerden in musicals hebben wij ook een speciale musicalopleiding in het leven geroepen. Lees verder bij Musical.

 

Ja, ik wil een proefles dansen!

Wil jij dansles van de beste docenten van Friesland? Schrijf je dan nu in voor een proefles. Dan kunnen we samen kijken of wij je talenten kunnen uitbouwen.