Dansles

Dansen op een podium!

Wil jij leren dansen? En dat in verschillende stijlen en technieken, in de artistieke vorm van dans? Dan ben je bij Elzer Educatie op de juiste plek. Wij leiden je graag op in de wereld van de dans. En daarbij ligt onze focus op het showaspect van dansen. Wij houden ons bezig met showballet en musicals. Bij ons word je een echte stageperformer!

 

 

Schrijf je in!

Lesdag

Lestijd

Groep

Docent

Locatie

Dinsdag

15.00-15.45

Dans 5-7 jaar

Amber

Drachten

Dinsdag

15.45-16.30

Dans 8-9 jaar

Amber

Drachten

Dinsdag

16.30-17.15

Dans 10-12 jaar

Amber

Drachten

Woensdag

16.00-16.45

Musicaldans 6-9 jaar

Amber

Drachten

Woensdag

16.45-17.30

Musicaldans 10-13 jaar

Amber

Drachten

Woensdag

19.30-20.15

Musicaldans III 14+

Amber

Drachten

Woensdag

20.15-21.00

Musicaldans 18+

Amber

Drachten

Donderdag

18.30-19.15

Musicaldans 14+

Amber

Leeuwarden

Donderdag

19.30-20.15

Musicaldans 18+

Amber

Leeuwarden

Leeftijdsgroepen jeugd

Bij Elzer Educatie werken we met leeftijdsgroepen. Deze bestaan uit de categorie 3-5 jaar, 6-9 jaar en 10-12 jaar. Zo kunnen wij onze technieken en de daarbij horende vaardigheden specifiek toepassen op de leeftijden. Wij kijken naar de mogelijkheden die passen bij de kinderen uit deze groepen. Zo werken we altijd op het niveau dat past bij het kind.

50-plus dansen

Altijd al willen dansen? Maar had je de tijd er niet voor? Of dacht je dat het niet voor jou was weggelegd? Kom dansen bij Elzer Educatie, ook wanneer je nog nooit hebt gedanst. Wij leren je de kneepjes van het dansvak. We staan stil bij technieken en stijlen maar hebben bovenal veel plezier met elkaar. En wanneer je er echt geen genoeg van krijgt, kun je vast en zeker meedoen aan een van onze producties die wij jaarlijks op de bühne proberen te krijgen!

Performance in stijl

Wat is er mooier dan je uitleven in een uitbundige dans. Wij bij Elzer Educatie snappen dat heel goed. Is dansen je talent? Wil jij jouw kennis over en ervaring met dansen uitbreiden? Naast de focus op de technische aspecten van dansen en de verschillende stijlen en technieken die daarbij horen, ligt bij ons de nadruk ook op de performance op zich. Bij ons is de aankleding tijdens het dansen minstens zo belangrijk. Graag werken we met grote kostuums, aansprekende kledij en fantastische verentooien. 

Gericht op performance

Weet je wat zo leuk is aan lesnemen bij Elzer Educatie? Bij Elzer Educatie combineren we dansen heel gemakkelijk met zingen. Onze opleiding is performance- en musicalgericht. We helpen onze leerlingen graag bij het inzetten van al hun talenten. Waar mogelijk, combineren we zang, dans, performance en instrumentalisten. Specifiek voor geïnteresseerden in musicals hebben wij ook een speciale musicalopleiding in het leven geroepen. Lees verder bij Musical.

 

Ja, ik wil een proefles dansen!

Wil jij dansles van de beste docenten van Friesland? Schrijf je dan nu in voor een proefles. Dan kunnen we samen kijken of wij je talenten kunnen uitbouwen.