Drumles Drachten & Leeuwarden

Drumles

Drumles in Drachten en Leeuwarden

Leer drummen!

Wil je leren drummen? Wij geven jou graag les! Elzer Educatie biedt drumlessen van jong tot oud. Al vanaf 5 jaar kun je bij ons spelenderwijs leren drummen. Tijdens de drumlessen staan we stil bij alle aspecten van het drummen. Ook staan we natuurlijk stil bij de technieken en de coördinatie van je armen en je benen. Hoe meer je traint en oefent, hoe beter je wordt. Elzer Educatie helpt je graag een goede drummer te worden.

 

Schrijf je in!

Lesdag

Lestijd

Lestype

Docent

Locatie

Maandag

14.30-21.00

Drumles

Sander

Drachten

Dinsdag

15.00-22.00

Drumles

Sander

Leeuwarden

Woensdag

18.00-19.00

Percussie groep

Martijn

Drachten

Grooves & fills

Bij een drumles in Drachten of Leeuwarden bij Elzer Educatie werk je aan verschillende grooves, fills, drumtechniek en coördinatie. Daarnaast is er ook aandacht voor het samenspelen, waarbij de focus ligt op het luisteren naar de ander en hierop inspelen.

Jong geleerd...

Voor kinderen vanaf 5 jaar bieden wij drumlessen aan. Spelenderwijs maak je kennis met de alle onderdelen van het drumstel. Ook betrekken we daar soms de cajon en djembee bij. Dit zijn losse handtrommels, waarop je ritmes kunt leren spelen. Ook leer je wat een bassdrum, een snaredrum, de toms, de hihat en de bekkens zijn. Allemaal brengen ze een andere klank voort en gaandeweg de drumlessen leer je steeds meer onderdelen van je drumstel bespelen. Want je begint in principe op één onderdeel van het drumstel ritmes te spelen. Daar komt al snel een tweede onderdeel van het drumstel bij. Steeds meer onderdelen komen zo aan bod tijdens de drumlessen. 

Podium

Alles wat je hebt geleerd tijdens je drumles, kun je bij Elzer Educatie ook in de praktijk brengen. Wij organiseren een aantal keer per jaar voorspeelmomenten waar je of met je docent of met andere cursisten samen kunt optreden.

Bandcoaching

Naast het volgen van drumlessen is het ook mogelijk om je in te schrijven voor bandcoaching. Je kunt al vanaf basisniveau leren samenspelen onder begeleiding van een enthousiaste en ervaren bandcoach. Tijdens de drumles kun je dan ook naast het leren en oefenen van je drummateriaal werken aan het repertoire van de band.

Docenten

Wij hebben bij Elzer Educatie drie enthousiaste drum- en slagwerkdocenten aan het werk. Anne Symen en Sander geven veel lessen drummen spelenderwijs en zijn als artiest zelf ook veel bezig met drummen. Beide docenten zijn gespecialiseerd in het drumstel en zelf een fantastische drummers die zich voornamelijk bezig houden met drumlessen algemeen en talentontwikkeling.

Meer informatie over drumles Drachten?

Wat is er nou leuker dan straks achter je drumstel te zitten drummen bij een eigen bandje. Je bent als drummer het hart van de band een onmisbare schakel op het podium. Wil je meer weten over drumlessen bij Elzer Educatie? Laat een bericht achter via ons mailadres of bel voor nadere informatie.

Ja, ik wil een proefles drummen!

Wil jij drumles van de beste docenten van Friesland? Schrijf je dan nu in voor een proefles. Dan kunnen we samen kijken of wij je talenten kunnen uitbouwen.