Gitaarles Drachten & Leeuwarden

Gitaarles

Gitaarles in Drachten en Leeuwarden

Leer gitaarspelen!

Altijd al gitaarles in Drachten of Leeuwarden willen volgen? Of wil je gitaarles weer oppakken? Wij bieden gitaarlessen voor ieder niveau. Het is mogelijk om zowel akoestisch als elektrisch gitaar te leren spelen. Bij beginners beginnen wij echter vaak op een akoestische gitaar.

Wat jij wilt leren!

Gitaarles bij Elzer Educatie in Drachten en Leeuwarden betekent op een enthousiaste manier bezig zijn met gitaarmuziek. Bij ons kun je zowel akoestisch als elektrisch gitaarles krijgen. Er wordt naast de basis altijd gekeken naar wat onze cursisten zelf willen leren. 

  • Wil je gitaarles om begeleidend gitarist worden?
  • Wil je leren tokkelen? Of juist akkoorden leren?
  • Welke muziekstijl wil je leren? Blues? Pop? Rock?
  • Wil je leren begeleiden van een zanger(es)?
  • Heb je ambities in de richting van een podium of een band?

Wanneer je bij Elzer Educatie gitaarles neemt, staan jouw wensen en ideeën over gitaarles centraal. Graag helpen we je een goede muzikant te worden!

Schijf je in!

Lesdag

Lestijd

Docent

Locatie

Maandag

14.30-22.00

Julian

Drachten

Dinsdag

14.30-22.00

Julian

Drachten

Woensdag

14.30-22.00

Julian

Drachten

Donderdag

14.30-22.00

Julian

Drachten

Donderdag

14.30-22.00

Hessel

Leeuwarden

Wat wil je doen?

Bij je eerste gitaarles in Drachten of Leeuwarden ga je samen met je docent in overleg over je leerwensen en doelen. Wat wil je precies leren? Als jij ambities hebt gitaar te leren spelen, heb je waarschijnlijk een bepaald beeld voor ogen. Zie je jezelf als gitarist die op een akoestisch gitaar speelt? Wil je andere instrumentalisten of zangers begeleiden? Of zie je jezelf op een podium staan, spelend en jammend in een band op een elektrisch gitaar? Wanneer je bij ons begint met gitaarles, proberen we eerst deze vragen helder te krijgen.

Gitaarles Drachten en Leeuwarden

Voor onze gitaarles hebben wij Julian bij ons aan het werk als docent. Hij is een spontane vlotte docent, en staat zelf geregeld op het podium als gitarist met verschillende bands. Voordat je met de lessen begint, luistert Julian goed naar wat jij wilt bereiken. Samen bespreek je wat je ambities zijn. Ook kijken we naar je persoonlijke muzieksmaak.

Wat vind je leuk en welke artiesten inspireren jou?

Je werkt altijd met je docent aan de basis en techniek van het spelen maar er is ook voldoende ruimte om te werken aan je persoonlijke leerdoelen. Het lesmateriaal stemmen we af op jouw muzieksmaak en stijl. Na het leren spelen van de basisakkoorden op slaggitaar komen het tokkelen en barré-akkoorden aanbod. Zo kun je nog diverser je favoriete repertoire spelen. Als gevorderde gitarist  werk je tijdens je gitaarles in Drachten met de docent aan improviseren. Ook kun je overstappen op de elektrische gitaar waar je op zoek gaat naar verschillende sounds.

Podium

Alles wat je geleerd hebt kun je bij Elzer Educatie ook in de praktijk brengen. Wij organiseren een aantal keer per jaar voorspeelmomenten waar je of met je docent of met andere cursisten samen kunt optreden.

Bandcoaching

Naast het volgen van gitaarlessen is het ook mogelijk om je in te schrijven voor bandcoaching. Je kunt al vanaf basisniveau leren samenspelen onder begeleiding van een enthousiaste en ervaren bandcoach. Tijdens de gitaarlessen kun je dan ook naast het leren en oefenen van je gitaarlesmateriaal werken aan het repertoire van de band.

Ja, ik wil een proefles gitaar!

Wil jij gitaarles van de beste docenten van Friesland? Schrijf je dan nu in voor een proefles. Dan kunnen we samen kijken of wij je talenten kunnen uitbouwen.