Musicalles Drachten & Leeuwarden

Musical

Musicalles in Drachten en Leeuwarden

Musicalles bij Elzer!

Ben jij dol op zingen, dansen, acteren en dat allemaal op een podium? Dat komt goed uit, want wij van Elzer Educatie bieden speciale musicallessen. Tijdens deze lessen staan de belangrijkste componenten van een musical centraal. Je leert samenwerken en de groepen zijn daarom op leeftijd ingedeeld. Voor cursisten die ook graag op het podium willen schitteren is het mogelijk om mee te doen aan een echte musical. We houden ons dus zowel met zang, dans en acteren bezig. Hoe leuk is dat!?

Schrijf je in!

Lesdag

Lestijd

Groep

Docent

Locatie

Dinsdag

15.30-17.00

Musical kids

Mariska

Leeuwarden

Woensdag

16.00-17.30

Musical kids

Amber & Rodney

Drachten

Woensdag

19.00-20.30

Musical jongeren

Amber & Catherine

Drachten

Woensdag

20.00-21.30

Musical volwassenen

Amber & Catherine

Drachten

Donderdag

19.30-21.30

Muziektheater

volwassenen

Catherine & Dominique

Drachten

Toewerken naar een echte productie

Afhankelijk van de producties die we dat jaar doen, stellen we gemengde groepen samen. Na de musicallessen in Drachten en Leeuwarden mag elke cursist auditie doen bij de eigen docenten. Hierdoor leren ze ook met spanning om te gaan maar omdat het bij de eigen docenten is zal dit toch vertrouwd zijn. We noemen het auditie doen, maar eigenlijk mag en kan iedereen die op les zit bij Elzer meedoen met een musical. Je kunt dus niet afgewezen worden! Wel wordt er tijdens een auditie gekeken wat je sterke punten zijn en welke onderdelen nog meer aandacht nodig hebben. Tijdens de auditie kijkt het team welke rol of in welk ensemble je het beste past.

Meedoen met musicalles Drachten en Leeuwarden!

De repetities zijn gerelateerd aan de musical waarnaar we gezamenlijk toewerken. Bij de verdeling van de rollen kijken we goed naar de personen en wie het beste in welke productie past. We gaan uit van de mogelijkheden van de deelnemers. Elzer educatie heeft te allen tijde een educatieve insteek. Het uitgangspunt is dat MEEDOEN en samenwerken het allerbelangrijkste is. Meer weten over de mogelijkheden van musicalles? Neem contact met op Elzer Educatie, platform voor podiumkunsten.

Pakket S

Dit lespakket bestaat uit tien keer een musicalles waarbij zingen, dansen en acteren centraal staat. Dit pakket is geschikt voor cursisten die graag beter worden op al deze gebieden maar niet perse op het podium willen.

Pakket M

Dit pakket is voor alle cursisten die al ervaring met zingen, dansen en acteren hebben. Je werkt hier tijdens repetities naar een productie toe. Een auditie is hierbij verplicht. Pakket M is een repetitiepakket, maar bevat verder geen lessen. We werken tijdens de repetities naar een echte productie toe.

Pakket L

Dit pakket bestaat uit tien keer een musicalles waarbij we zingen, dansen en acteren. Je kunt tijdens deze lessen je kwaliteiten verbeteren. Daarna werken we bij dit pakket toe naar een grote musical. Iedereen die aan de lessen heeft meegedaan, mag meedoen aan de repetities en musicalproductie. Welke rol je krijgt? Dat weet je niet van tevoren. Maar inzet, talent, presentatie en kennis wordt natuurlijk beloond.

Ja, ik wil een proefles musical!

Wil jij musicalles van de beste docenten van Friesland? Schrijf je dan nu in voor een proefles. Dan kunnen we samen kijken of wij je talenten kunnen uitbouwen.