Koren in Drachten en Leeuwarden

Koren

Koren in Drachten en Leeuwarden

zingen in een koor!

Hou je van zingen?

Bij Elzer Educatie hebben wij verschillende koren. Onder leiding van één van onze enthousiaste dirigenten wordt er gewerkt aan een veelduidig programma, denk hierbij aan: Adele, The Beatles, Queen, Abba, Guetta, etc.etc.
Bij onze koren staat het plezier in het zingen voorop. Wel willen de koor geregeld optreden, dit kunnen kleine optredens in bejaardentehuizen zijn, een kerstmarkt of op een groot podium als pauzeact of begeleidend koor van artiesten of bands.

Schrijf je in!

Lesdag

Lestijd

Groep

Jaarprijs

Docent

Locatie

Di

20.00-22.00

Kamerkoor

€300

Arjen

Drachten

Woe

15.15-16.00

Kinderkoor 7-13

€225

Carla

Drachten

Woe

19.30-21.00

Popkoor Timeless

€300

Dominique

Drachten

Do

16.00-1715

Popkoor kids 8-12 jr

€275

Sacha

Drachten

Do

19.00-20.15

Jeugd

popkoor 13-18 jr

€275

Sacha

Drachten

Popkoor Timeless Drachten

De samenzang en blending van het koor heeft veel aandacht tijdens de repetities. Het is daarom wel een vereiste om zuiver te kunnen zingen, echter verwachten wij niet van nieuwe deelnemers dat ze een tweede Celine Dion of Barbra Streisand zijn. Wij zijn er ten alle tijden om vooral veel lol met elkaar te hebben en daarnaast nog met en van elkaar te leren.

Bij inschrijving ontvangt het nieuwe lied toegang tot de googledrive waar het repertoire (bladmuziek en in vele gevallen ingezongen partijen) te vinden is. Op deze wijze kan het nieuwe lid thuis extra oefenen om al het repertoire wat er is op eigen tempo in te studeren.

Het is mogelijk om bij popkoor Timeless 2x gratis mee te zingen om te kijken of er een klik is.

PODIUM

Alles wat je geleerd hebt tijdens de repetities kun je bij Elzer Educatie ook in de praktijk brengen. Wij organiseren een aantal keer per jaar voorspeelmomenten waar je als koor alleen of samen met anderen kunt optreden.

Ja, ik wil een proefles meezingen in een popkoor!

Wil jij in één van de leukste koren zingen van Friesland? Schrijf je dan nu in voor een proefles.