Zangles Drachten & Leeuwarden

Zangles

Zangles in Drachten en Leeuwarden

Zangles in Drachten en Leeuwarden bij Elzer Educatie

Met zangles leer je je stem optimaal te benutten. Wanneer je meer moeite moet doen om een fraaie melodie voort te brengen, kan zangles je helpen een betere zanger te worden. Bij Elzer Educatie brengen we mensen met zangtalent én zangambities op een hoger plan. We kijken naar wat je kunt, maar ook vinden we jouw eigenheid belangrijk. We helpen je graag wanneer jij goed wilt leren zingen.

Schrijf je in!

Lesdag

Lestijd

Docent

Locatie

Maandag

14.30-21.00

Rodney

Drachten

Maandag

14.30-16.00

Mariska

Drachten

Dinsdag

14.30-19.30

Carla

Drachten

Woensdag

14.00-22.00

Carla

Drachten

Woensdag

14.30-21.30

Monique

Drachten

Donderdag

14.30-19.30

Carla

Drachten

Deskundige gediplomeerde docenten

Zingen gaat gepaard met veel techniek en kennis. Onze zangdocenten kunnen heel goed luisteren. Heel gericht eerst beluisteren we tijdens de zangles in Drachten of Leeuwarden het geluid dat jij voortbrengt zodra je zingt. Wat doe je precies? En wat gaat er goed? Welke onderdelen vind je lastig en wat zijn verbeterpunten? Wij zijn erop getraind om te analyseren en te horen wat er tijdens jouw zangles gebeurt. Kortom, al onze docenten zijn professionals, gespecialiseerde vakdocenten die werken met verschillende benaderingen vanuit EVT (Estill Voice Training), CVT (Complete Vocal Technique) en UVS (Universal Voice System). Naast het leren van zangtechniek staat ten slotte ook het opbouwen van een repertoiremap, muzikaliteit, timing, interpretatie en presentatie centraal.

Spraakles

Moet je vaak spreken voor grote groepen? Dan is een goede stembeheersing van belang. Ook voor spraakles waarbij je beter leert om te gaan met je stem, kun je bij ons terecht. Elzer Educatie helpt je graag.

Podium

Alles wat je geleerd hebt tijdens je zangles in Drachten of Leeuwarden kun je bij Elzer Educatie ook in de praktijk brengen. Wij organiseren een aantal keer per jaar voorspeelmomenten waar je met je docent of met andere cursisten samen kunt optreden.

Bandcoaching

Naast het volgen van zangles is het ook mogelijk om je in te schrijven voor bandcoaching. Je leert al vanaf basisniveau samenspelen onder begeleiding van een enthousiaste en ervaren bandcoach. Tijdens de zanglessen kun je dan ook naast het leren en oefenen van je zangmateriaal werken aan het repertoire van de band.

Ja, ik wil een proefles zingen!

Wil jij zangles van de beste docenten van Friesland? Schrijf je dan nu in voor een proefles. Dan kunnen we samen kijken of wij je talenten kunnen uitbouwen.