Beeldend

Beeldende lessen

Vind jij het leuk om te tekenen en schilderen en wil je hier graag beter in worden? Bij Elzer Educatie kun je van jong tot oud aan de slag. Wij hebben professionele kunstvakdocenten die je de kneepjes van het vak leren.


De jaarcursus tekenen en schilderen en aanverwante technieken is bedoeld voor zowel beginners als gevorderden. De focus in onze lessen gaat uit op de individuele ontwikkeling waarbij je ondersteunt en gecoachte wordt door een professioneel kunstdocent.

Bij tekenen en schilderlessen komen verschillende technieken aanbod. Je kunt werken aan verschillende thema’s maar je kunt ook helemaal je eigen weg volgen. De kunstdocent helpt jou op weg en stuurt bij waar nodig, of je nu wilt werken met potloden, krijt, houtskool, olie- acryl of aquarel. Je werkt aan vorm, compositie, lijnen, stijlen, kleuren en nog veel meer aspecten. Kijk op de pagina van de docenten om meer te weten te komen over de lesinhoud en hun stijl van lesgeven.

Voor de jongsten onder ons hebben we ook het kidsatelier, naast tekenen- en schilderen gaan deze kinderen aan de slag met verschillende beeldende vakken.

Contactgegevens

Hoofdlocatie & leslocatie Drachten
Oliemolenstraat 14
9203 ZN Drachten

Leslocatie Leeuwarden
Van Loonstraat 122
8932 AV Leeuwarden