Welkom in de Wereld van SamenZang bij Elzer Educatie!

Ben jij iemand die de vreugde van zingen wil delen met gelijkgestemden? Zoek niet verder, want bij Elzer Educatie hebben we voor ieder wat wils!

Ontdek onze diverse koren, waar passie en harmonie samenkomen. Onder de leiding van onze enthousiaste dirigenten en zangcoaches creëren we een boeiend en veelzijdig programma. Of je nu jong of oud bent, een beginnende zanger of al ervaren, er is altijd een koor voor jou. En het beste van alles: elk koor heeft meerdere kansen per jaar om op te treden en de magie van het podium te ervaren.

Meer informatie


Bij Elzer Educatie gaat het niet alleen om zingen; het gaat om het bouwen van vriendschappen, het delen van emoties en het samenbrengen van verschillende stemmen tot één prachtig geluid. We nodigen je uit om deel uit te maken van onze zangfamilie en samen te genieten van de kracht van muziek. Doe mee en laten we samen de noten van passie en plezier laten klinken!

Kinderkoor: Waar Zang en Plezier Samenkomen!

Houd jij ook van zingen, de hele dag door? Nou, kom dan snel bij ons kinderkoor! Deze bruisende lessen zijn speciaal ontworpen voor kinderen van 8 tot 12 jaar. Hier ontdek je de kracht van je eigen stem, leer je die te gebruiken en krijg je de kans om je expressie en presentatie te verbeteren. En als kers op de taart, als je al wekelijks 30 minuten individuele zanglessen volgt of een ander instrument bespeelt, kun je gratis met ons meedoen! Doe je mee met het muzikale avontuur?

Lesdag:
Lestijd:
Docent:

Jongeren Vocalgroep: Laat Jouw Stem Stralen!

Zit zingen in jouw DNA en wil je dat plezier delen? Stap dan in de wereld van de jongeren vocalgroep! Dit is jouw backstage pas naar muzikale avonturen. Als jij tussen de 13 en 20 jaar bent, dan is dit dé plek voor jou.

Hier ontdek je niet alleen je stem, maar leer je hoe je die krachtig kunt inzetten. Van zangtechniek tot expressie en podiumkunsten, alles komt aan bod. En raad eens? Als je al wekelijks 30 minuten individuele zangles volgt of een ander instrument bespeelt, kun je gewoon gratis meedoen.

Dus waar wacht je nog op? Laat jouw stem de hoofdrol spelen in onze muzikale reis. Sluit je aan bij de jongeren vocalgroep en laten we samen de hitlijsten veroveren!

Lesdag: Vrijdag
Lestijd: 18.00-19.00 uur
Docent: Leonie

Popkoor Timeless: Jouw muzikale woensdagavonden!

Klaar voor een wekelijks muzikaal avontuur? Bij Popkoor Timeless ben je aan het juiste adres! Elke woensdag van 19.30 tot 21.00 uur nemen we je mee op een reis door 80 jaar popmuziek. Onze gids is niemand minder dan Dominique Elzer-Rombouts.

Met arrangementen voor vier stemmen (S-A-T-B) draait alles om harmonie en samen zingen. Geen zorgen, je hoeft geen superster zoals Celine Dion of Barbra Streisand te zijn – een passie voor zingen is genoeg. Ons doel is eenvoudig: samen plezier hebben terwijl we individueel en als groep groeien. En we stappen 3 tot 8 keer per jaar het podium op om ons enthousiasme te delen met het publiek.

En er is meer! Het volledige repertoire staat online, zodat je thuis kunt oefenen en helemaal klaar bent om te stralen. Volg je al wekelijks 30 minuten zangles of bespeel je een instrument? Dan ben je van harte uitgenodigd om gratis mee te doen aan twee proefsessies. Zo ontdek je snel of onze gezellige groep bij jou past.

Bij Elzer Educatie gaat het om veel meer dan alleen muzieknoten. We creëren een sfeer waarin verbinding, plezier en persoonlijke groei centraal staan. Doe met ons mee en ervaar de vreugde van harmonie. Ben jij klaar om samen met ons een nieuw muzikaal hoofdstuk te schrijven?

Lesdag: Woensdag
Lestijd: 19.30-21.00 uur
Docent: Dominique

Popkoor Off-Key

Welkom bij Popkoor Off-Key, waar zingen meer is dan een melodie - het is een viering van vrijheid, plezier en verbondenheid! Onder de bezielende leiding van onze getalenteerde dirigente, Leonie, duiken we elke vrijdagavond van 19.00 tot 20.30 uur in een muzikale wereld waar iedereen, ongeacht zangervaring, een thuis vindt.

Leonie, met haar passie voor zang en ervaring, creëert een sfeer waarin iedereen zich vrij voelt om zijn stem te laten klinken. Haar aanpak staat garant voor heerlijk vrij zingen, waarbij plezier voorop staat. Onze repetities zijn een mix van enthousiasme, leren en vooral genieten van muziek. Van de iconische pophits uit de jaren 60 tot de hedendaagse hits, we nemen je mee op een reis door de tijd van de popmuziek.

Popkoor Off-Key richt zich op de echte meezingers die iedereen kent en waar iedereen van houdt. Het repertoire omvat een brede selectie popnummers, van tijdloze klassiekers tot hedendaagse hits. Ons doel is niet alleen om samen te zingen, maar ook om herinneringen op te roepen en een gevoel van saamhorigheid te creëren.

Na elke bruisende repetitie sluiten we af met een gezellig samenzijn en een welverdiend drankje. Het is niet alleen de muziek die ons bindt, maar ook de vriendschappen die ontstaan tijdens deze muzikale reis.

Lesdag: Vrijdag
Lestijd: 19.00-20.00
Docent: Leonie

Waarom zingen bij een koor van Elzer Educatie?

  • Je krijgt les van een professioneel, geschoold docent.
  • Wij hebben goede faciliteiten.
  • Wij hebben een digitale omgeving waardoor je makkelijk thuis kunt studeren.
  • Lijkt het je leuk om naast een koor ook nog iets anders te doen? Je krijgt 25% korting op een tweede groepsles naar keuze.
  • Bij wekelijks individueel zangles krijg je 25% korting op een groepsles naar keuze (bijvoorbeeld; bandcoaching, musical, dans, theater, slagwerkgroep)
  • Wij hebben mogelijkheid tot optredens en concerten.
Contactgegevens

Hoofdlocatie & leslocatie Drachten
Oliemolenstraat 14
9203 ZN Drachten

Leslocatie Leeuwarden
Van Loonstraat 122
8932 AV Leeuwarden