Zang Pop & Klassiek bij Elzer Educatie

Leuk dat je interesse hebt in zanglessen bij Elzer Educatie! Of je nu geïnteresseerd bent in popzang of klassieke zang, bij ons ben je aan het juiste adres. We kijken ernaar uit om je te ontmoeten en samen aan de slag te gaan met jouw zangvaardigheden, ongeacht je niveau. Wil je eerst kennismaken? Vraag dan gerust een proefles aan. Als je geniet van samen zingen met anderen, raden we je aan om onze koren te ontdekken waar je aan kunt deelnemen.

Meer informatie


Popzang

Tijdens onze zanglessen ontdek je hoe je het volledige potentieel van je stem kunt benutten. Voor je het weet, zing je net zo fantastisch als die popsterren. Realiseer je dat zelfs zij aanzienlijk veel zangtraining hebben doorlopen voordat ze schitterende live optredens verzorgen! Elke stem heeft zijn unieke klank en karakter, en iedereen bevindt zich op een ander niveau met eigen doelen en wensen. Onze ervaren, professionele zangdocent(en), die tevens actieve performers zijn met veel podiumervaring, gaan met jou aan de slag om te achterhalen hoe jij het beste uit jezelf kunt halen, ongeacht je beginniveau en ambities. Deze docenten werken met verschillende moderne zangtechnieken en concentreren zich op onder andere: microfoontechniek, uitspraak, podiumpresentatie, ademhaling, houding, improvisatie, dynamiek en meerstemmig zingen.

Klassiek zangles

Hou je van klassieke muziek? Dan ben je bij ons aan het juiste adres voor klassieke zanglessen. Onze professioneel geschoolde docenten Arjen en Rodney gaan met je aan de slag om je stem te ontwikkelen, zodat je prachtige aria’s en liederen van componisten zoals Mozart en Bach kunt zingen. Wil je het een keer uitproberen? Vraag dan gerust een proefles klassieke zang aan!

Bij Elzer Educatie hebben we zowel klassieke zanglessen voor jongeren als klassieke zangles voor volwassenen. Samen met de docent werk je aan verschillende zangtechnieken. Je leert de mogelijkheden van je stem kennen en ontdekt hoe fantastisch zingen is! Of je nu een beginner bent of al ervaring hebt, onze docenten passen zich aan jouw niveau aan en werken op een tempo dat voor jou prettig is.

Professionele docenten met podiumervaring

Het bijzondere aan onze docenten is dat ze niet alleen ervaren zangdocenten zijn, maar ook actieve performers met veel podiumervaring. Ze brengen hun praktijkervaring mee naar de lessen, wat jou een waardevolle en inspirerende leerervaring biedt.

Korte Zangcursus en Diverse Modules:

Bij Elzer Educatie bieden we zowel doorlopende zanglessen als korte zangcursussen aan. Dus, of je nu een gestructureerde leerweg wilt volgen of juist snel aan de slag wilt met specifieke zangthema's, we hebben de juiste optie voor jou. Onze docenten begeleiden je graag in zowel langdurige trajecten als in korte intensieve cursussen.


Samen Zingen

Bij Elzer Educatie kun je zelfs deel uitmaken van een koor als dat je aanspreekt. Indien je wekelijks individuele zanglessen volgt, kun je kosteloos deelnemen aan het bijbehorende koor. Op die manier geniet je de hele week door van zangplezier en doe je nog meer ervaring op. Je krijgt regelmatig de kans om op te treden, zowel bij pop als klassieke muziek. Dit kan solo, in een ensemble, of samen met je koor. Tijdens de zanglessen in Drachten en Leeuwarden zijn er talloze gelegenheden.

Ben je enthousiast om te leren zingen en prachtige nummers te vertolken, of dit nu pop of klassiek is? Meld je dan snel aan voor een proefles of schrijf je direct in voor onze doorlopende zanglessen. Bij Elzer Educatie is iedereen welkom, ongeacht of je zingen als hobby beoefent of ambities hebt om professioneel te gaan. We kijken ernaar uit van je te horen!

Waarom zangles bij Elzer?

  • Je krijgt les van een professioneel, geschoold docent
  • Bij wekelijks 30 min. individueel zangles kun je gratis in een koor.
  • Bij wekelijks individueel zangles krijg je 25% korting op een groepsles naar keuze (bijvoorbeeld; bandcoaching, musical, dans, theater, slagwerkgroep)
  • Wij hebben goede faciliteiten
  • Wij hebben mogelijkheid tot optredens en concerten
  • Wij werken veel samen met conservatoria waardoor we een goede doorstroom kunnen bieden naar een beroepsopleiding.
Contactgegevens

Hoofdlocatie & leslocatie Drachten
Oliemolenstraat 14
9203 ZN Drachten

Leslocatie Leeuwarden
Van Loonstraat 122
8932 AV Leeuwarden