Musicalles: Ontdek de Kunst van Zingen, Dansen en Acteren, Voor Jong en Oud!

Bij ons ben je aan het juiste adres als je een liefhebber bent van zingen, dansen en acteren. Onze musicallessen staan helemaal in het teken van deze drie essentiële elementen van een fantastische musical. Maar dat is niet alles - je leert ook hoe belangrijk samenwerken is. Onze musicallessen zijn specifiek afgestemd op verschillende leeftijdsgroepen, zodat iedereen op zijn eigen niveau kan genieten en groeien.

Meer informatie


Musicallessen boordevol plezier voor kinderen

Bij Elzer Educatie bieden we introductie- en reguliere musicallessen aan voor kinderen van 8 tot 12 jaar. Onze lessen zijn niet alleen leuk, maar hebben ook een educatieve insteek. We hechten enorm veel waarde aan meedoen en samenwerken, want dat zijn vaardigheden die een leven lang van pas komen. Natuurlijk krijgen de kinderen ook alle ruimte om hun musicaltalent te laten zien en ontwikkelen.

Musicalavontuur voor jongeren & volwassenen

Ben je 13 jaar of ouder? Dan kun je bij ons je eigen perfecte musicalpakket samenstellen. Kies uit onze modules theater, dans en zang om een op maat gemaakte ervaring te creëren.. Je kunt zelf kiezen welke disciplines jouw focus krijgen door een persoonlijk lessenpakket samen te stellen. Elke discipline is verdeeld over 3 modules/periodes, zodat je stap voor stap kunt groeien. Wil je niet meteen een heel jaar toewijden aan één discipline? Geen probleem, je hebt ook de mogelijkheid om losse modules te volgen.

Musicalproducties

Droom je ervan om op het grote podium te schitteren? Dan krijg je bij ons zelfs de kans om auditie te doen voor een rol in een heuse musical, georganiseerd door Elzer Producties.

Ga met ons mee op een reis vol muziek, beweging en expressie. Schrijf je in voor onze musicallessen en ontdek de ster in jezelf!

Waarom musicalles bij Elzer Educatie?

  • Je krijgt les van professionele docenten.
  • We hebben goede faciliteiten.
  • Lijkt het je leuk om naast musicalles nog iets anders te doen? Als je je voor een jaarcursus (of 3 modules) inschrijft, krijg je 25% korting op een tweede groepsles naar keuze.
  • Wij bieden mogelijkheden voor optredens.
Contactgegevens

Hoofdlocatie & leslocatie Drachten
Oliemolenstraat 14
9203 ZN Drachten

Leslocatie Leeuwarden
Van Loonstraat 122
8932 AV Leeuwarden