2i1a2601.jpg

Over
Elzer Educatie

Call to action
2i1a2877.jpg

Over ons


Elzer Educatie is in 2015 ontstaan nadat Dominique en Rodney Elzer graag iets wilden blijven betekenen op cultuurgebied en onderwijs na het verdwijnen van Meldij- Centrum voor de kunsten. Elzer Educatie staat voor samenwerken, professionaliteit en persoonlijkheid.


Contact opnemen

"Wij hebben in 2015 Elzer Educatie opgericht nadag het centrum voor de kunsten in Drachten zou stoppen. Wij vonden het ontzettend jammer om geen centrale plek meer te hebben waar een groep docenten in nauwe samenwerking goede cultuurlessen voortzet. Wij vreesden dat met het stoppen van subsidies op buitenschoolse lessen er een cultuur van eilandjes zou ontstaan waar docenten elkaar niet meer vinden of samenwerken.

Nu met Elzer hebben wij een plek waar zowel docenten als cursisten kunnen groeien en creëren. Waar we open staan voor initiatieven maar vooral waar de sfeer van een “oude muziekschool” nog te vinden is. Elzer is een ontmoetingsplek waar jong en oud, maar ook nieuw en oud nauw met elkaar verbonden zijn. Een inspirerende plek waar iedereen zich op een veilige manier cultureel en/of creatief kan ontplooien, waar fouten gemaakt mogen worden en waar altijd plek is voor een persoonlijk praatje”.

Vragen? Neem contact met ons op!

Heb je een vraag? Zijn er dingen onduidelijk? Check de meest gestelde vragen even, of stuur ons een bericht.

*
*
*

Lees onze voorwaarden: Algemene voorwaarden, Club-app, Cookies, Huisregels en Privacy

Contactgegevens

Hoofdlocatie & leslocatie Drachten
Oliemolenstraat 14
9203 ZN Drachten

Leslocatie Leeuwarden
Van Loonstraat 122
8932 AV Leeuwarden