Leer Drummen met Passie bij Elzer Educatie!

Droom je ervan om de magie van drummen te beheersen? Wij zijn hier om die droom werkelijkheid te maken! Elzer Educatie biedt een opwindende drumleservaring voor alle leeftijden, waarbij we je meenemen op een muzikale reis die je nooit zult vergeten. Zelfs als je pas 6 jaar oud bent, kun je bij ons al beginnen aan je drumavontuur en stap voor stap uitgroeien tot een indrukwekkende drummer.

Meer informatie


Percussiegroep

Meesterlijke Techniek & Betoverende Grooves

Onze drumlessen zijn ontworpen om je te laten schitteren in elk aspect van het drummen. Van het beheersen van complexe technieken tot het creëren van verbluffende grooves en fills - wij zijn toegewijd om van jou een complete drummer te maken. Je coördinatie zal verbeteren, je ritmes zullen strakker worden en je zelfvertrouwen achter het drumstel zal ongeëvenaard zijn.

Een Start voor het Leven

We geloven in het vroege begin van muziekeducatie. Daarom bieden we boeiende drumlessen aan, zelfs voor kinderen vanaf 5 jaar. Vanaf je eerste les maak je kennis met de essentiële onderdelen van het drumstel en ontdek je de veelzijdigheid van ritme. Met onze begeleiding kun je al snel de beat voelen en de sensatie van het drummen ervaren.

Waar Wacht Je Nog Op?

Dus, sta niet langer aan de zijlijn van je eigen muzikale reis. Grijp de drumstokken en laat ons je begeleiden naar het podium van drumvaardigheid. Elzer Educatie is hier om je passie te voeden, je talent te vormen en je te helpen de drummer te worden waarvan je altijd al hebt gedroomd. Doe vandaag nog mee en laat de ritmes los!

Waarom drumles bij Elzer?

  • Je krijgt les van een professioneel, geschoold docent.
  • Bij wekelijks 30 minuten individueel les, speel je gratis mee in de percussiegroep van Elzer Educatie of zing je gratis mee in een koor naar keuze van Elzer Educatie.
  • Bij wekelijks 30 min. individueel drumles krijg je 25% korting op een groepsles naar keuze (bijvoorbeeld; bandcoaching, musical, dans, theater)
  • Wij hebben goede faciliteiten.
  • Wij hebben mogelijkheid tot optredens en concerten.
  • Wij werken veel samen met conservatoria waardoor we een goede doorstroom kunnen bieden naar een beroepsopleiding.
Contactgegevens

Hoofdlocatie & leslocatie Drachten
Oliemolenstraat 14
9203 ZN Drachten

Leslocatie Leeuwarden
Van Loonstraat 122
8932 AV Leeuwarden