mr-temp-foto.jpg

Martijn Reitsema

Pianodocent & Bandcoach

Martijn Reitsema speelt piano en keyboards en studeerde aan de Rockacademie van de Fontys Hoge School voor de Kunsten in Tilburg. Martijn is al meer dan 20 jaar actief als toetsenist in verscheidene bands. Hierdoor heeft hij enorm veel podiumervaring opgedaan en staat nog steeds wekelijks op de planken.

Enkele bands waarin hij heeft gespeeld zijn:

▪ Stageline
▪ Exposure
▪ KiM Stolker Band
▪ Dik in Orde

Tijdens zijn studie aan de Rockacademie is Martijn in aanraking gekomen met allerlei genres, van klassiek tot funk en verder. Dat heeft zijn ervaring in alle muziekstijlen aanzienlijk verrijkt. Sinds 2010 is Martijn actief als piano en keyboards docent. Hij geeft les bij Elzer Educatie, Ateliers Majeur te Heerenveen en als muziekdocent in het voortgezet- en basisonderwijs.

“Piano’s en keyboards zijn een paar van de meest veelzijdige instrumenten ter wereld. Ze hebben een enorm stilistisch en expressief bereik. Voeg daar nog maar eens aan toe dat we met digitale techniek een waar orkest uit een enkel instrument kunnen toveren en je begrijpt waarom ze in moderne muziek niet meer weg zijn te denken.

In de lessen gaan we aan de slag met o.a. techniek, akkoorden, melodie, timing, sound en soleren.”

Contactgegevens

Hoofdlocatie & leslocatie Drachten
Oliemolenstraat 14
9203 ZN Drachten

Leslocatie Leeuwarden
Van Loonstraat 122
8932 AV Leeuwarden