rodney-insta-vierkant_cp_6623804195e1e0.00933832.jpg

Rodney Elzer

Directie & Zangdocent

Rodney Elzer begon zijn carrière begon als jongleur in het circus en vond al snel zijn weg naar het regisseren van eigen shows. Rodney is niet slechts een entertainer; hij is een zanger met een natuurlijk talent dat al op jonge leeftijd opviel in talentenjachten.

Zijn liefde voor jazz leidde hem naar het conservatorium, waar hij zijn muzikale horizon verbreedde. Rodney is niet alleen een zanger, maar ook gecertificeerd als Universal Voice Singer, Master Singer en Master Teacher. Hij wil graag het uitsterste uit zijn cursisten halen en is erg gedreven in het aanleren van een goede stemtechniek. Ook mensen met stemproblematieken begeleid hij naar een gezond stemgebruik.

Rodney heeft waardevolle ervaringen opgedaan, variërend van het begeleiden van bekende zangers tot het voorbereiden van jonge talenten voor toelating op het conservatorium. Zijn veelzijdigheid komt ook tot uiting in optredens met orkesten en bigbands, waar hij schittert als veelzijdige zanger en entertainer. Recentelijk heeft deze getalenteerde artiest ook zijn verborgen talent voor acteren ontdekt, wat een nieuwe dimensie toevoegt aan zijn artistieke reis. Rodney Elzer: een naam die staat voor muzikale veelzijdigheid en toewijding aan het begeleiden van stemmen in allerlei facetten.

Contactgegevens

Hoofdlocatie & leslocatie Drachten
Oliemolenstraat 14
9203 ZN Drachten

Leslocatie Leeuwarden
Van Loonstraat 122
8932 AV Leeuwarden