Welkom bij onze kleuterdanslessen, speciaal ontworpen voor energieke kinderen in de leeftijd van 4 tot 6 jaar. In deze belangrijke fase van hun ontwikkeling staan kinderen te popelen om de wereld van beweging te verkennen en te omarmen. Onze kleuterdanssessies bieden hen de perfecte kans om hun natuurlijke behoefte aan beweging en creativiteit te uiten.

Meer informatie


Kleuterdanslessen

Tijdens onze kleuterdanssessies leren de kinderen verschillende grondposities, maken ze vrolijke sprongen, ontdekken ze vloeiende bewegingen over de vloer en ervaren ze zelfs momenten van gewichtloosheid in de lucht. Dit alles draagt bij aan hun motorische vaardigheden en coördinatie, terwijl ze op een speelse manier vertrouwd raken met hun eigen lichaam en zijn capaciteiten.

Maar kleuterdans gaat verder dan alleen fysieke ontwikkeling. Door middel van expressieve bewegingen en het reageren op muziek, stimuleren we ook hun creatieve expressie en muzikaliteit. Elk deuntje wordt een kans om hun gevoelens en gedachten te uiten, terwijl ze tegelijkertijd een gevoel van ritme en melodie ontwikkelen.

Professionele Dansdocenten

Onze ervaren docenten begrijpen de unieke behoeften van kleuters en zorgen voor een omgeving waarin ze zich vrij voelen om te verkennen, te bewegen en te leren. We nodigen ouders uit om getuige te zijn van de groei en vreugde van hun kleintjes terwijl ze zich ontwikkelen op zowel fysiek als creatief gebied.

Schrijf uw kind vandaag nog in voor onze kleuterdanssessies en laat ze genieten van een wereld vol beweging, muziek en plezier! Dit is meer dan alleen dansen - het is een reis naar zelfontdekking en expressie.

Waarom kleuterdans bij Elzer?

  • Je krijgt les van een professioneel, geschoold docent.
  • Goede faciliteiten.
  • Lijkt het je leuk om naast dansles ook nog iets anders te doen? Als je je voor een jaarcursus (of 3 modules) aanmeldt, krijg je 25% korting op een tweede groepsles naar keuze.
  • Mogelijkheid tot optredens.
Contactgegevens

Hoofdlocatie & leslocatie Drachten
Oliemolenstraat 14
9203 ZN Drachten

Leslocatie Leeuwarden
Van Loonstraat 122
8932 AV Leeuwarden