Muziekquiz

Dans, zing, lach! Elzer Educatie’s Disco Vibes Eindconcert brengt Feest naar Iduna op 17 december.

Op 17 december wordt Iduna omgetoverd tot een bruisend disco paradijs wanneer Elzer Educatie haar spetterende eindconcert “Disco Vibes” presenteert! Dit onmisbare evenement toegankelijk voor iedereen, brengt de stralende talenten van Elzer Educatie samen voor een avond vol dans, muziek en onvergetelijk entertainment.

Een glimp van Disco Vibes:

Swingen op Disco Hits:
Laat je meeslepen door de magie van de grootste disco hits, schetterend vertolkt door de getalenteerde artiesten van Elzer Educatie. Het wordt een avond vol dansbare beats en onvergetelijke melodieën.

Theatrale acts in de spotlight:

Geniet van de dynamiek van de avond met speelse afwisselingen van theatrale acts die de sfeer naar nieuwe hoogten tillen.

 Open Podium Theatersport: Voor de liefhebbers bieden we in de kleine zaal een open podium voor Theatersport. Of je nu wilt deelnemen of gewoon wilt genieten, het belooft een middag vol verrassingen te worden. Na afloop kun je een exclusieve demo bijwonen van de aanstaande theatervoorstelling “Age of Rage” die in mij door de Elzer toneelgroep wordt uitgevoerd.

Gratis workshops in de middag:
Laat je creativiteiten bloeien met gratis musical, dans en beeldende workshops aan het begin van de middag. Ontdek ons nieuwste popkoor “Off-Key” van vanaf januari van start gaat. Bij popkoor Off-key mag iedereen meezingen ongeacht hoe je zingt. Je bent van harte welkom om de gezelligheid te ervaren!

Eet u een hapje mee?:
Na het swingende discoconcert is er de mogelijkheid om tegen een kleine bijdrage te genieten van een heerlijk winterbuffet.

Disco Dress Code:
We reopen alle feestgangers op om te stralen in hun mooiste disco-outfit! Het publiek wordt aangemoedigd om creatief te zijn en zich te kleden in de meest sprankelende, kleurrijke disco-attire. Degene met de meest opvallende outfit wint een fantastische prijs!

Avondvullend Programma:
Het feest stopt niet na het concert! Ga verder met ons avondvullend programma, inclusief de jaarlijkse muziek- en kennisquiz onder leiding van het hilarische duo Rodney en Julian. De avond wordt op spectaculaire wijze afgesloten door de veelbelovende jongerenband “The Ruby’s”.

Programma:
13.00-15.30 Diverse Gratis Workshops
15.15-17.30 Concert Disco Vibes
17.30-18.30 Eet u een hapje mee?
19.00-21.00 De jaarlijkse muziek- en kennisquiz
21.00-21.30 Optreden van The Ruby’s

Mis deze onvergetelijke dag vol Disco Vibes niet! Schrijf je nu in vóór workshop, activiteiten, presentatiemomenten en/of de jaarlijkse muziek- en kennisquiz via: https://elzer-educatie.trainin.app/widget/schedule?listing=LNKXXE,L9922K,LEBEEN,LPQDDQ,LNK8R6,LEB26W,LBNG62,LGL6LY,LDBGBX,LW6N62,LY9397

Geplaats op: 28 november 2023

Contactgegevens

Hoofdlocatie & leslocatie Drachten
Oliemolenstraat 14
9203 ZN Drachten

Leslocatie Leeuwarden
Van Loonstraat 122
8932 AV Leeuwarden