1_cp_64df4d870c7ef0.87438254.jpg

De Culturele zomerweek

29 augustus t/m 2 september

Van dinsdag 29 augustus tot en met zaterdag 2 september 2023 organiseert Elzer Educatie ‘De Zomerweek’ voor kinderen en jongeren.

Wat is er nou leuker dan het nieuwe schooljaar te beginnen met dans, toneel en muziek? Kinderen van 4 tot en met 12 jaar oud en jongeren van 13 t/m 20 jaar zijn van harte welkom om deel te nemen aan de kick-off van het nieuwe seizoen muziek-, theater- en dans-, en beeldende lessen. Vijf dagen lang gaan ze aan de slag binnen een zelfgekozen route. De deelnemers kunnen kiezen uit een dans-, toneel- beeldend-, of muziekroute.

Dansroute
Ben je geïnteresseerd in dansen en dan met name performance op een echt podium? Dan is de dansroute geschikt. Vijf dagen lang krijgen de deelnemers dansles waarbij wordt stilgestaan bij basistechnieken. Maar ook wordt er gewerkt aan eigen choreografieën.

Theaterroute
Toneelspelen, acteren, improviseren, houding ten opzichte van je publiek, dialogen en intonatie. Het komt allemaal voorbij tijdens de vijfdaagse cursus die helemaal is gericht op toneel en theater. Hoe maak je theater en hoe gaat het in de wereld van toneel in zijn werk? Ontdek het tijdens de zomerweek.

 Muziekroute
Gitaarspelen, drummen of de beginselen van een piano leren kennen? Tijdens deze route biedt Elzer verschillende muzikale workshops om kinderen kennis te laten maken met diverse takken binnen de muziek. Er wordt ook als een echte band samengespeeld.

Beeldenderoute
Maak kennis met allerlei beeldende kunstvormen

Oriëntatieroute
De oriëntatie route is een route waarbij zowel verschillende aspecten van podiumkunsten als ook creatieve activiteiten voorbijkomen voor het jonge kind van 4 t/m 6 jaar.

Les van professionals
Professionele docenten verzorgen alle lessen in en rondom het centrum voor podiumkunsten aan de Oliemolenstraat 14 in Drachten. De lessen voor basisschoolkinderen zijn van 8.30-12.00 uur en voor middelbare scholieren van 13.00-16.30 uur. Let wel: per route zijn 16 plekken beschikbaar. Wees er dus snel bij.

Meld je vóór 20 augustus aan via

Aanmelden Zomerweek

Geplaats op: 17 juli 2023

Contactgegevens

Hoofdlocatie & leslocatie Drachten
Oliemolenstraat 14
9203 ZN Drachten

Leslocatie Leeuwarden
Van Loonstraat 122
8932 AV Leeuwarden