olieverf

Olieverf Schilderen bij Linda Cohen Cordes

Direct inschrijven

Welkom bij de cursus "Olieverf Schilderen door Linda Cohen Cordes," een unieke kans om de prachtige wereld van fijnschilderen te verkennen en je eigen meesterwerken te creëren. Onder leiding van ervaren kunstenaar en docent Linda Cohen Cordes, krijg je de gelegenheid om te schilderen in de stijl van meesters als Vermeer, Rembrandt en Henk Helmantel.

Meer informatie


olieverf-199.jpg

Gedurende een periode van 12 weken, met wekelijkse lessen van 2,5 uur, dompel je jezelf onder in de betoverende wereld van olieverf. Of je nu een beginner bent die nog nooit een penseel heeft aangeraakt, of een ervaren schilder die zijn vaardigheden wil verfijnen, deze cursus biedt voor ieder wat wils.

Wat kun je verwachten:

  1. Olieverf Verkenning: Leer de specifieke eigenschappen van olieverf kennen en ontdek hoe je deze prachtige medium kunt beheersen. Linda deelt haar inzichten over kleurenmenging en technieken om je schilderijen tot leven te brengen.

  2. Penseelbeheersing: Penselen zijn de verlenging van de hand van de schilder. Ontdek hoe je je penselen op de juiste manier behandelt en schoonmaakt, zodat je precies de lijnen en details kunt creëren die je wilt.

  3. Technieken van de Oude Meesters: Linda neemt je stap voor stap mee door de technieken die de oude meesters hebben gebruikt. Leer hoe je licht en schaduw manipuleert, hoe je subtiele overgangen creëert en hoe je de textuur van objecten kunt vastleggen.

  4. Concepten van Schilderkunst: Naast technische vaardigheden, verkennen we ook de essentiële concepten van schilderkunst, zoals toon, kleur, compositie en beweging. Deze elementen vormen de basis van een meesterwerk.

  5. Gereedschappen en Vaardigheden: Linda zal je voorzien van inzicht in de benodigde gereedschappen en vaardigheden om je schilderkunst naar een hoger niveau te tillen. Van het opzetten van je atelier tot het inlijsten van je kunstwerken, je zult alle aspecten van het schilderen verkennen.

Geef jezelf de kans om de meester in jezelf te ontdekken en schrijf je nu in voor de cursus "Olieverf Schilderen door Linda Cohen Cordes." De wereld van de oude meesters wacht op jouw penseelstreken.

Contactgegevens

Hoofdlocatie & leslocatie Drachten
Oliemolenstraat 14
9203 ZN Drachten

Leslocatie Leeuwarden
Van Loonstraat 122
8932 AV Leeuwarden