oliemolenstraat-14.png

Bij ons leer je
Zingen

Direct inschrijven

Welkom bij Elzer Educatie - Jouw Creatieve Ruimte!

Ben je op zoek naar de perfecte plek om je creativiteit de vrije loop te laten, een vergadering te organiseren of een workshop te geven? Bij Elzer Educatie, het kunstencentrum van Drachten en omstreken, ben je aan het juiste adres. Onze inspirerende ruimtes zijn nu beschikbaar voor verhuur, zodat jij je projecten en evenementen kunt laten bloeien in een stimulerende omgeving.

Meer informatie


oliemolenstraat-14.png

Wat bieden wij?

  1. Workshopruimte: Of je nu een kunstworkshop, lezing of presentatie wilt geven, onze workshopruimte biedt de perfecte ambiance. De ruimte is voorzien van alle benodigde faciliteiten om jouw evenement tot een succes te maken.

  2. Vergaderingen op locatie: Geef je vergaderingen een creatieve twist door ze bij Elzer Educatie te houden. Onze locatie biedt een inspirerende omgeving die de productiviteit bevordert en ideeën doet sprankelen.

  3. Atelierruimte per maand: Voor kunstenaars en creatievelingen bieden wij de mogelijkheid om een eigen atelierruimte per maand te huren. Creëer en ontwikkel jouw kunst in een ruimte die helemaal van jou is.

  4. Flexibele tarieven: Wij begrijpen dat verschillende doeleinden verschillende behoeften met zich meebrengen. Daarom hanteren wij culturele en commerciële tarieven, zodat onze ruimtes toegankelijk zijn voor diverse gebruikers. Onze verhuur is mogelijk in blokken van een uur, waardoor je flexibel kunt plannen.

  5. Speciale tarieven voor leerlingen: Als leerling van Elzer Educatie profiteer je van speciale tarieven voor de oefenruimte. Wij moedigen onze leerlingen aan om hun vaardigheden te ontwikkelen en bieden daarom betaalbare mogelijkheden.

Bij Elzer Educatie geloven we in de kracht van creativiteit en educatie. Huur nu jouw ruimte bij ons en ontdek de mogelijkheden die wij bieden voor jouw artistieke en zakelijke doeleinden. Neem contact met ons op voor meer informatie of om een bezichtiging te plannen. Laat je inspireren bij Elzer Educatie!

Contactgegevens

Hoofdlocatie & leslocatie Drachten
Oliemolenstraat 14
9203 ZN Drachten

Leslocatie Leeuwarden
Van Loonstraat 122
8932 AV Leeuwarden