Jouw reis door diverse dansstijlen begint hier!

Welkom op de Dansmix-pagina! Hier staan dans en diversiteit centraal. Bij Dansmix gaat het niet alleen om beweging; we onthullen de kunst van zelfexpressie, technische groei en het delen van een gedeelde passie voor dans.

Ontdek ons unieke lesprogramma, verdeeld in drie fasen van twaalf weken, waarin we je onderdompelen in diverse dansstijlen. Elke fase staat in het teken van een specifieke stijl: JAZZ in de eerste fase, MODERN in de tweede en POPSHOW in de derde. Maar er is nog meer. We verkennen ook gerelateerde dansvormen om je een brede en enerverende danservaring te bieden.

Meer informatie


Dansmix lessen

Onze lessen gaan verder dan enkel techniek; we omarmen artistieke expressie als een integraal onderdeel van de danservaring. We zijn ervan overtuigd dat het begrijpen van de subtiliteiten van elke dansstijl van essentieel belang is om jouw volledige potentieel als danser te ontketenen. Dans betekent meer dan beweging; het gaat om het verhaal dat je vertelt. Precies om die reden werken we tijdens elke fase toe naar een spetterend presentatiemoment, waarin je jouw groei en creativiteit kunt delen met een enthousiast publiek.

Of je nu een ervaren dansliefhebber bent die zijn vaardigheden wil aanscherpen, of een nieuwkomer die simpelweg wil genieten van muziek en beweging, Dansmix is voor iedereen toegankelijk. Je kunt je inschrijven voor één enkele fase of jezelf onderdompelen in het hele cursusjaar.

We dagen je uit om deel te nemen aan onze dynamische dansgemeenschap, waar talent wordt omarmd, grenzen worden verlegd en nieuwe vriendschappen worden gesloten. Samen zullen we dans ontdekken, groeien en vieren op een manier die uniek is voor Dansmix.

Het is tijd om je passie voor dans te laten stralen. Schrijf je vandaag nog in en stap de wereld van Dansmix binnen!

Waarom dansmix bij Elzer?

  • Je krijgt les van een professioneel, geschoold docent.
  • Goede faciliteiten.
  • Lijkt het je leuk om naast dansles ook nog iets anders te doen? Als je je voor een jaarcursus (of 3 modules) aanmeldt, krijg je 25% korting op een tweede groepsles naar keuze.
  • Mogelijkheid tot optredens.
Contactgegevens

Hoofdlocatie & leslocatie Drachten
Oliemolenstraat 14
9203 ZN Drachten

Leslocatie Leeuwarden
Van Loonstraat 122
8932 AV Leeuwarden