Jermo

Jermo van Opdorp

Dansdocent

Jermo (21) auditeerde op zijn 16e bij een “grote” speler in de film/tv/musical industrie. Tot zijn verbazing werd hij aangenomen en mocht hij verschillende rollen vervullen. Hierna is hij in verschillende pretparken actief geweest als acteur/danser. Zo was hij te zien in onder andere attractie en vakantiepark Slagharen, Duinrell en Walibi Holland tijdens de Halloween Fright Nights. Ook geeft hij op verschillende locaties dans- en theaterlessen.

Acteren en dansen is zijn passie maar om meer diepgang te krijgen en wat dichter op het vuur te zitten, is hij vanuit het zuiden naar Amsterdam verhuist om auditie te doen voor acteur/dans opleidingen en werd aangenomen op verschillende opleidingen. Voor de liefde is hij toch vertrokken uit de randstad en woont nu in het noorden. Hij studeerde in 2022 af aan Lucia Marthas Institute for Performing Arts Amsterdam/Groningen.

Naast het dansen en lesgeven houdt Jermo zich bezig met het ontwerpen van straattheater-acts, waaronder steltlopers en typetjes.

Contactgegevens

Hoofdlocatie & leslocatie Drachten
Oliemolenstraat 14
9203 ZN Drachten

Leslocatie Leeuwarden
Van Loonstraat 122
8932 AV Leeuwarden