domi-insta-vierkant-kopie.jpg

Dominique Elzer-Rombouts

Directie & Dirigente

Dominique Elzer-Rombouts, geboren in Dirksland en opgegroeid in Drachten, is een veelzijdige vrouw met een passie voor zowel sport als muziek. Naast haar liefde voor sport heeft ze haar talent verder ontwikkeld in de muziekwereld. Ze volgde een opleiding aan het conservatorium Zwolle, waar ze zich specialiseerde in Zang Jazz en Pop van 2008-2012.

Al voordat ze haar studie begon, was Dominique actief als zangeres in diverse formaties. Haar voorliefde voor pop, rock en soul leidde haar naar optredens op binnenlandse en buitenlandse podia, waaronder opmerkelijke shows in Afrika voor de Nederlandse Ambassade.

Na haar studie keerde Dominique terug naar Drachten, waar ze ging werken als zangdocente en combifunctionaris zang bij De Meldij. Tijdens deze periode werd haar eerste kind, een zoon genaamd Waylon, geboren en later kreeg ze nog twee dochters. In 2013 was ze enkele keren te zien op nationale televisie in het programma "The Voice of Holland", waarbij ze deel uitmaakte van het team van Marco Borsato.

Na haar tijd bij De Meldij kreeg Dominique een baan als adviseur muziek bij de provinciale cultuurinstellingen Keunstwurk. Tegelijkertijd bundelde ze haar krachten met haar man Rodney om Elzer Educatie op te richten, een kunstencentrum dat begon als een bescheiden initiatief en uitgroeide tot een bloeiend centrum in Drachten en andere delen van Friesland. Later begon ze ook als producent bij Stichting Elzer Producties, waar ze lokale theater- en musicalvoorstellingen produceerden.

Van 2018 tot en met 2020 heeft Dominique zich intensief verdiept in het Universal Voice Systeem. Haar toewijding en inzet leidden ertoe dat ze in 2020 werd gecertificeerd als Universal Voice Master en Universal Voice Master Teacher. Deze prestatie getuigt van haar voortdurende drang om haar vaardigheden en kennis te vergroten, en om haar expertise op het gebied van stem en zang verder te ontwikkelen.

Dominique is altijd blijven zingen, zowel in verschillende dinnershows als in diverse muziekproducties. Haar passie voor samenzang en harmonie leidde haar tot groepslessen en koordirectie. Als zangdocente, dirigent en leidinggevende binnen Elzer Educatie zet ze zich vol enthousiasme in om het beste uit haar cursisten en docenten te halen. Ze noemt het "fantastisch om door middel van samenzang de kippevel momentjes op te zoeken".

Dominique Elzer-Rombouts is een gedreven en inspirerende persoonlijkheid in de culturele en muzikale wereld van Friesland.

Contactgegevens

Hoofdlocatie & leslocatie Drachten
Oliemolenstraat 14
9203 ZN Drachten

Leslocatie Leeuwarden
Van Loonstraat 122
8932 AV Leeuwarden