9e2d2a79-2037-4e2e-a422-c7c9e91969f0jpeg.jpg

Ineke de Vries

Beeldend docent

Ineke is een enthousiasteling die het liefst iedere vorm van kunst aangrijpt. Zo is zij werkzaam als drama docent, schrijft ze graag korte verhalen en ook geeft zij kunst lessen op basis- en middelbare scholen. Ineke heeft een opleiding tot dramatherapeut en docent omgangskunde afgerond. Tijdens haar studie dramatherapie volgde ze de minor ‘kunst’. Hier ontstond de liefde voor vele vormen van kunst en is zij autodidactisch aan het werk gegaan.

Haar grote liefde is drukwerk, met name linoleumprints. Ineke maakt vooral portretten en met één van deze portretten wist ze een prijs te pakken in het drukwerk magazine ‘pressing matters’.

In het kunst atelier laat Ineke je graag kennis maken met diverse kunstenaars en diverse technieken. Zo zul je soms één les bezig zijn met een opdracht en soms spendeer je veel meer tijd aan een techniek. Jij mag jezelf ontdekken in het kunst atelier. Wat voor technieken zijn er, welke vorm van kunst vind jij leuk? Ineke begeleid je graag in dit proces.

‘Kunst laat mensen hun hart spreken. Iedereen is uniek, heeft een eigen verhaal en binnen kunst is het zo mooi dat ieder op eigen wijze dit verhaal mag uitdragen.’

Contactgegevens

Hoofdlocatie & leslocatie Drachten
Oliemolenstraat 14
9203 ZN Drachten

Leslocatie Leeuwarden
Van Loonstraat 122
8932 AV Leeuwarden