Ontwikkel je Gitaartalent met Elzer Educatie's Gitaarlessen

Droom je ervan om gitaar te leren spelen? Of wil je je gitaarspel nieuw leven inblazen? Bij Elzer Educatie bieden wij gitaarlessen op maat voor alle niveaus. Of je nu de akoestische klanken wilt beheersen of de elektrische vibes wilt voelen, onze lessen brengen jouw muzikale reis tot leven. Ontdek het plezier van gitaarspelen terwijl we jouw persoonlijke doelen omarmen.

Meer informatie


Electrische gitaar

Gitaarles bij Elzer Educatie

Je werkt altijd met je docent aan de basis en technieken van het spelen maar er is ook voldoende ruimte om te werken aan je persoonlijke leerdoelen. Het lesmateriaal stemmen we af op jou muzieksmaak en stijl. Na het leren van de basisakkoorden gaan we verder met barré en tokkelen. Zo kun je nog diverser je favoriete repertoire spelen. Als gevorderde gitarist werk je tijdens je gitaarlessen aan improvisatie. Ook kun je overstappen naar de elektrische gitaar waar je opzoek gaat naar verschillende sounds.

Waarom Kiezen voor Gitaarles bij Elzer Educatie?

Bij Elzer Educatie is jouw muzikale groei onze prioriteit. Onze deskundige docenten begeleiden je niet alleen bij het beheersen van de basis en technieken, maar zorgen ook voor ruimte om je eigen leerdoelen te verkennen. Het lesmateriaal wordt afgestemd op jouw muzikale voorkeuren en stijl. Na het beheersen van de basisakkoorden, leiden we je door barré-akkoorden en tokkeltechnieken, waardoor je in staat bent om een gevarieerd repertoire te spelen. Als meer gevorderde speler word je uitgedaagd met improvisatieoefeningen en de mogelijkheid om over te schakelen naar de elektrische gitaar om nieuwe geluiden te ontdekken.

Akoestisch of Elektrisch: Kies Jouw Stijl

Als beginnende gitarist is de akoestische gitaar een uitstekende keuze. Met zijn ingebouwde klankkast biedt hij ultieme draagbaarheid - perfect voor vakanties en intieme akoestische optredens. Maar als je je innerlijke rocker wilt bevrijden, waarom dan niet overstappen naar een elektrische gitaar? Als je al vertrouwd bent met de basis, kun je jezelf uitdagen met de elektrische gitaar en ontdekken welke geweldige geluiden je kunt creëren.

Verrijk Jouw Gitaarreis met Onze Gitaarklas

In onze gitaarklas duik je in een groepsomgeving in de wereld van gitaarmuziek. Deze groepslessen zijn ideaal voor beginners, omdat we samen de fundamenten leggen. Naast het versterken van de basis, verkennen we verschillende muziekstijlen en werken we toe naar boeiende optredens.

Doe Mee met de Gitaarklas!

Ben je klaar om je gitaarreis te starten of voort te zetten met Elzer Educatie? Sluit je dan aan bij onze opwindende gitaarklas en ontmoet gelijkgestemde muziekliefhebbers.

Klik hier om je in te schrijven.

Of je nu een beginner bent die de basis wil leren of een gevorderde speler die zijn vaardigheden wil aanscherpen, Elzer Educatie staat klaar om je te begeleiden op jouw unieke muzikale reis. Schrijf je vandaag nog in voor onze gitaarlessen en ontdek de vreugde van het gitaarspelen!

Ontdek Basgitaar Spelen met Onze Professionele Lessen

De basgitaar, een essentieel lid van de ritmesectie samen met de drums, vormt het fundament van elke band. Als bassist ben jij, samen met de drummer, verantwoordelijk voor de solide basis van de muziek - de diepe en krachtige laag die de kern vormt. Of je nu speelt in genres zoals funk, soul, jazz, pop of rock, de basgitaar opent de deur naar muzikale veelzijdigheid.

Verken Diverse Technieken

De basgitaar biedt een scala aan speeltechnieken: tokkelen, slappen en spelen met je duim of een plectrum. Hierdoor blijft elke sessie boeiend en vernieuwend. Onze basgitaarlessen in Drachten en Leeuwarden zijn gericht op jouw behoeften en doelen. Samen met een ervaren docent stel je leerdoelen op en werk je aan essentiële vaardigheden, zoals het begrijpen van akkoordsymbolen, het beheersen van ritme en groove, en het ontwikkelen van basgitaartechnieken.

Waarom kiezen voor onze basgitaarlessen?

Onze basgitaarlessen bieden een benadering die jouw muzikale groei in het middelpunt plaatst. Je verwerft niet alleen technische vaardigheden, maar hebt ook de ruimte om je eigen stijl en voorkeuren te verkennen. Of je nu een beginner bent of al enige ervaring hebt, onze docenten begeleiden je met enthousiasme en toewijding.

Word Een Expert in Basgitaar Spelen!

Of je nu voor het eerst de wereld van de basgitaar betreedt of je vaardigheden naar een hoger niveau wilt tillen, wij staan voor je klaar. Schrijf je vandaag nog in voor onze basgitaarlessen in Drachten en Leeuwarden en start je opwindende reis naar muzikale bekwaamheid!

Waarom (bas)gitaarles bij Elzer?

  • Je krijgt les van een professioneel, geschoold docent.
  • Bij wekelijks 30 minuten individueel les zing je gratis mee ineen koor naar keuze van Elzer Educatie.
  • Bij wekelijks 30 min. individueel gitaarles krijg je 25% korting op een groepsles naar keuze (bijvoorbeeld; bandcoaching, musical, dans, theater, slagwerkgroep, koor)
  • Wij hebben goede faciliteiten.
  • Wij hebben mogelijkheid tot optredens en concerten.
  • Wij werken veel samen met conservatoria waardoor we een goede doorstroom kunnen bieden naar een beroepsopleiding.
Contactgegevens

Hoofdlocatie & leslocatie Drachten
Oliemolenstraat 14
9203 ZN Drachten

Leslocatie Leeuwarden
Van Loonstraat 122
8932 AV Leeuwarden