Pianoles

Pianoles in
Drachten

Pianoles in Drachten

Wil je graag pianoles in Drachten volgen?

Bij Elzer Educatie krijg je les van professionele pianodocenten. Wij bieden pianolessen voor iedereen. Of je nu jong of oud bent, onervaren of ervaren, er valt altijd nog te leren op je instrument. Meld je nu aan voor een proefles piano in Drachten.
Aanmelden

Over Pianoles 

Wij bieden pianolessen voor iedereen. Of je nu jong of oud bent, onervaren of ervaren, er valt altijd nog te leren op je instrument. Met je docent ga je tijdens je pianoles je wensen en leerdoelen bespreken en maak je een lesplan. Naast je eigen voorkeur in bijvoorbeeld bepaald repertoire houdt de docent altijd tijdens de lessen de basis en techniek van het spelen in de gaten.

Over Toetsen/Keyboard

Het keyboard stamt af van een piano. Er zijn in de jaren ontzettend veel sprongen gemaakt in het ontwikkelen van verschillende sounds. Je kunt er werkelijk alles op spelen, saxofoon, viool, drummen, of natuurlijk gewoon piano. Er zijn eindelijk veel knopjes die je kunt ontdekken en waar je smaakvol partijen kunt opvullen. Dit maakt het keyboard een ontzettend veelzijdig instrument waarbij het ook snel mogelijk is om in een band of met andere muzikanten samen te spelen.

Vragen? Neem contact met ons op!

Heb je een vraag? Zijn er dingen onduidelijk? Check de meest gestelde vragen even, of stuur ons een bericht.

*
*
*

Lees onze voorwaarden: Algemene voorwaarden, Cookies, Huisregels, Jaarkalender 2023-2024 en Privacy

Contactgegevens

Hoofdlocatie & leslocatie Drachten
Oliemolenstraat 14
9203 ZN Drachten

Leslocatie Leeuwarden
Van Loonstraat 122
8932 AV Leeuwarden