julian.jpg

Julian Dijkstra

Gitaardocent

Op 16 jarige leeftijd begon Julian met het spelen bij de band “Barry Nice & the Nice Guys”. Vanaf dat moment ging het snel en gingen ze op ‘veldtocht’ met boerenrockband Normaal, speelden ze de voorprogramma’s in gerenommeerde zalen voor Dany Lademachter, John Hayes en vele anderen. Na vier jaar hielden ze het voor gezien maar in de tussentijd gebeurde er van alles rondom Julian. Zo speelde hij o.a. bij Bert Heerink (Vandenberg) en Anne Hoogendoorn (The Voice o Holland, seizoen 1). Tevens maakte hij als zanger en gitarist deel uit van de comeback van de Friese band Twarres in 2015-2016. Hij was met Twarren te zien en horen bij ‘De Wereld Draait Door’, Radio 2, Q-music(België) en Net 5. Na die tijd was hij veel op pad met de band “The Breezer Experience” (Classic Rock Coverband) waarmee hij door het hele land toerde en speelde in kroegen, poppodia en festivals. Met “Deun van Seun” speelde hij al op festivals als Paaspop, Lowlands, Graspop en zalen als Tivoli Utrecht en de Melkweg in Amsterdam. Daarnaast speelde hij met orkesten en kleine gezelschappen en doet hij studiosessies voor verscheidene artiesten. Op dit moment speelt Julian in de succesvolle band “JAGGER”, “The Must Have” voor feesttenten, festivals, events & clubs. 

In 2013 studeerde Julian succesvol af aan de studie Pop&Media. En in 2020 studeerde hij af aan de Academie voor Popcultuur. Julian heeft dus bakken ervaring als uitvoerend muzikant en als docent gitaar en wil jou graag helpen om het beste uit jezelf en de gitaar te halen. 

“De gitaar is misschien wel het mooiste instrument dat je er is, daarom moet het zoveel mogelijk bespeelt worden. Door uren te maken, te oefenen en je eigen gevoel te vertalen in je instrument kun je prachtige momenten beleven en behouden. Hier wil ik je graag bij helpen!”

Contactgegevens

Hoofdlocatie & leslocatie Drachten
Oliemolenstraat 14
9203 ZN Drachten

Leslocatie Leeuwarden
Van Loonstraat 122
8932 AV Leeuwarden