filmacteren.png

Masterclass
Filmacteren

steven-de-jongjpeg.jpg

Filmacteren in Drachten

Wil je graag een masterclass Filmacteren in Drachten volgen?

Elzer Educatie nodigt enthousiaste aspirant-filmacteurs uit voor een unieke masterclass Filmacteren, onder leiding van gerenommeerde filmmaker Steven de Jong. Deze meeslepende workshop, die plaatsvindt op 2 maart in Drachten, biedt deelnemers een exclusieve kans om inzicht te krijgen in de wereld van filmacteren en hun talenten te tonen.
Aanmelden

De masterclass belooft een diepgaande analyse van geselecteerde scènes uit het indrukwekkende werk van Steven de Jong, waaronder memorabele films zoals “De Hel van 63”, “De Scheepsjongens van de Bontekoe”, “Grutte Pier” en “De Kameleon”. Deelnemers krijgen de kans om een screentest af te leggen en zullen de kans krijgen om de nuances en technieken van filmacteren te begrijpen, rechtstreeks van één van de meesters in het vak.

Steven de Jong zal niet alleen zijn expertise delen, maar ook samen met Dominique Elzer, mede-oprichter van Elzer Educatie, een inspirerende workshop verzorgen. Deze sessie biedt een uniek kijkje achter de schermen van een professionele filmset en belicht cruciale aspecten die acteurs in overweging moeten nemen. De workshop zal gevuld zijn met onmisbare trucs en tips die van onschatbare waarde zijn voor iedereen.

Datum: 2 maart 2024
Tijd: 10.00-14.30 uur
Waar: Oliemolenstraat 14 Drachten
Kosten: €79,95 (inclusief lunch)
Aanmelden: https://elzer-educatie.trainin.app/widget/schedule?listing=LKL5WO

Vragen? Neem contact met ons op!

Heb je een vraag? Zijn er dingen onduidelijk? Check de meest gestelde vragen even, of stuur ons een bericht.

*
*
*

Lees onze voorwaarden: Algemene voorwaarden, Cookies, Huisregels, Jaarkalender 2023-2024 en Privacy

Contactgegevens

Hoofdlocatie & leslocatie Drachten
Oliemolenstraat 14
9203 ZN Drachten

Leslocatie Leeuwarden
Van Loonstraat 122
8932 AV Leeuwarden