Kidsatelier

Verzinfabriek

Direct inschrijven

Ontdek je Creatieve Zelf met De Verzinfabriek - Voor Jonge Creatievelingen!

Hey jij, jonge kunstenaar in de dop! Ben je klaar om je creativiteit de vrije loop te laten? Bij De Verzinfabriek draait alles om plezier hebben terwijl je nieuwe dingen ontdekt en je eigen creatieve stijl ontwikkelt.

Meer informatie


Ontplof je Creativiteit met Onze Avontuurlijke Lessen

Bij De Verzinfabriek willen we dat je jouw creatieve superkrachten ontdekt. Onze lessen zijn als spannende avonturen waarin je kunt fantaseren, experimenteren en geweldige oplossingen kunt bedenken voor allerlei leuke projecten en uitdagingen.

Elke week stappen we in een nieuwe wereld van creatieve technieken, zoals zeefdrukken, mixed media, stop-motion, acryl gieten, papier-maché, inkttekenen, solderen, speksteen bewerken, en nog veel meer. Het is alsof je een schatkist vol kunstzinnige mogelijkheden opent!

Laat je Eigen Stijl Stralen

Bij De Verzinfabriek draait alles om jouw unieke stijl. We willen dat je je eigen weg volgt en ontdekt wat jouw creatieve hart sneller doet kloppen. In onze lessen moedigen we zelfexpressie aan, zodat je zelfvertrouwen krijgt en succesvolle ervaringen opdoet. En deze successen kun je gebruiken om andere puzzels in het leven op te lossen.

Creativiteit is net als een superkracht die je helpt om met nieuwe ideeën te komen en problemen op te lossen. Met De Verzinfabriek ben je klaar om te stralen en je innerlijke kunstenaar te ontdekken!

Dus waar wacht je nog op? Sluit je aan bij De Verzinfabriek en laat je creatieve avontuur beginnen! Schrijf je vandaag nog in en ontdek hoe leuk het is om kunst te maken. Samen gaan we op een geweldige reis vol kunst, plezier en ontdekkingen. Kom op, laten we de wereld schilderen met jouw creatieve kleuren!

Contactgegevens

Hoofdlocatie & leslocatie Drachten
Oliemolenstraat 14
9203 ZN Drachten

Leslocatie Leeuwarden
Van Loonstraat 122
8932 AV Leeuwarden